Kraj zimske sezone na bazenima

Zimska kupališna sezona na bazenima  zvanično se završava sutra  14. aprila 2018. godine. Period od zatvaranja zimske sezone pa do otvaranja letnje sezone iskoristiće se na što kvalitetniji način, tačnije radiće se na uređivanju otvorenih bazena.

Memorijalni turnir RTS -a u malom fudbalu „Igrajmo za šesnaest “

 Povodom  Tradicionalnog  Memorijalnog  turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji od 2000. godine Radio-televizija Srbije održava u znak sećanja na tragično nastradale kolege u bombardovanju zgrade RTS-a, ekipe iz Bora  održaće svoje kvalifikacione utakmice   danas,  27. marta sa početkom  od 17 sati u velikoj dvorani Sportskog centra “BOR”.

Poklon pripadnicama ženskog pola

Povodom Dana žena,Ustanova Sportski centar Bor svim pripadnicama ženskog pola danas 8. marta,  poklanja besplatan ulaz na bazen.

Drage Dame, Srećan Vam  8. Mart!!

VI Copper Cup Bor

U subotu,03.marta 2018.godine na bazenima Ustanove Sportski centar Bor održan je tradicionalni šesti po redu turnir u plivanju,u organizaciji Plivačkog kluba Bor. Učestvovalo je 270 plivača u 8 kategorija. Na ovoj sportskoj manifestaciji učestvovalo je  22 kluba iz Srbije i Bugarske,od toga 3 borska kluba sa oko 60 plivača.

Mini Basket Festival

U subotu, 24.02.2018. godine, u velikoj dvorani USC “Bor” održan je Mini Basket Festival u organizaciji Regionalnog Košarkaškog Saveza Istočne Srbije. Na festivalu je učestvovalo oko 500 učesnika u kategoriji pionira i mlađih pionira  iz  Niša, Bele Palanke, Aleksinca, Medveđe, Leskovca, Lebana, Vlasotinca, Pirota, Kladova i Bora. Za sve učesnike obezbeđene su medalje i zahvalnice za učešće na turniru.

Predstojeći vikend idealan za skijanje

Obaveštavamo sve ljubitelje skijanja  da su uslovi za skijanje na Skijalištu “Crni Vrh” idealni sa  debljinom utabane staze od  25 cm . Sutra, 24.02.2018.  od 10-16 sati, radiće obe staze, ski put,  žičara i ski-lift  kao i Koliba 1 i Koliba 2.