na otvorenom

Sportski prostor na otvorenom uključuje:

 

Bazene na otvorenom

Olimpijski bazen i bazen za neplivače sa modernim akvaganom dužine 85 metara,sa korisnom površinom od 10 000 metara kvadratnih i tribinama kapaciteta-1000 gledalaca.

Terene na otvorenom

Uključuju terene malih sportova za rukomet, odbojku, košarku, mali fudbal.

Teniske terene sa dvostranim teniskim zidom,koji su osvetljeni  sa 12 stubnih reflektora, sa gledalištem kapaciteta 2x 1000 mesta.Dva terena koji se nalaze pod balon halom, daju mogucnost koriscenja i u zimskom periodu.

Balon hala dimenzija 35 sa 33 metara što omogućava da u njoj budu smeštena 2 teniska terena . Visina balona je 11m. Izgradnjom ove sale omogućen je razvoj teniskog sporta , što će stvoriti uslove, posebno mladjim naraštajima da se belim sportom bave i tokom zimskih meseci .

Karting stazu

Namenjena je rekreativnim aktivnostima za građanstvo. U voznom parku se nalazi 4 vozila kartinga. Imaju Hondine agregate iste zapremine od po 200 cmi svi su podjednako naštelovani da bi vožnja-trka bila realna i korektna, razvijaju istu brzinu,startnost… Ovo su najveći kartinzi koje možete iznajmiti u Srbiji, ali imaju podesive nožne komande i za niži uzrast. Najkrupniji čovek koji je vozio na stazi ima 140 kg. Vozilo na stazi može da razvije brzinu od 50km/h a na otvorenom putu 80-90km/h. Staza je osvetljena pa se organizuju i večernje vožnje.

Skejt park
Služi za rekreaciju mladih a pogodan je i za takmičenja u ovoj disciplini. Dobio je ime po filmu ,,Tilva Roš” borskog režisera Nikole Ležajića “Crveno brdo”. Park se prostire na 2.500 kvadrata, poseban je ne samo po površini već i po svom izgledu.
Jezerce sa gejzirom
Kompleks uređen za odmor poput male oaze. Veštačko mini jezero, klupice, suncobrani, park za decu. Sjajno mesto za opuštanje.

Leave a Reply