Promocija mini rukometa

“Budi deo rukometne fantazije”  je naziv sportskog dogadjaja, u cilju promocije mini rukometa a u susret državnom prvenstvu u rukometu za devojčice do 14 godina.

Ova manifestacija održaće se danas od 18 sati, na platou Ustanove Sportski centar “Bor”. Učestvovaće devojčice i dečaci iz svih borskih osnovnih škola. Rukometni Savez će podeliti lopte  školama učesnicima  ovog turnira.

Organizovan Prvomajski uranak u restoranu ‘Zlotska pećina’

Međunarodni dan rada – 1. maj, tradicija radničkog pokreta, ove godine proslavlja se i u restoranu ‘Zlotska Pećina’. Tim povodom uveliko se vrše pripreme terena , objekata oko restorana kao i sređivanje bašte i samog restorana.Prvog i Drugog maja restoran će za posetioce raditi od 08-24h .

Drugog maja , na terasi restorana  “Zlotska pećina”, posetioci će  od 12 sati uživati uz Profi Bend, jagnjeće i praseće pečenje na ražnju, pastrmku, ćevape, juneću  čorbu i sve ostalo što ovaj prelep  objekat i ambijent u netaknutoj prirodi nudi.

Dođite da uživamo.

16. Sajam zapošljavanja u Boru

 U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje , 26.aprila ove godine  sa početkom od 11 sati u donjoj galeriji Sportskog centra “BOR”, biće  održan 16. Sajam zapošljavanja.

Prijavljeno je 27 poslodavaca  za 150 radnih mesta a prijavljivanje je još u toku.

 

Kraj zimske sezone na bazenima

Zimska kupališna sezona na bazenima  zvanično se završava sutra  14. aprila 2018. godine. Period od zatvaranja zimske sezone pa do otvaranja letnje sezone iskoristiće se na što kvalitetniji način, tačnije radiće se na uređivanju otvorenih bazena.

Memorijalni turnir RTS -a u malom fudbalu „Igrajmo za šesnaest “

 Povodom  Tradicionalnog  Memorijalnog  turnira u malom fudbalu „Igrajmo za 16“, koji od 2000. godine Radio-televizija Srbije održava u znak sećanja na tragično nastradale kolege u bombardovanju zgrade RTS-a, ekipe iz Bora  održaće svoje kvalifikacione utakmice   danas,  27. marta sa početkom  od 17 sati u velikoj dvorani Sportskog centra “BOR”.

Poklon pripadnicama ženskog pola

Povodom Dana žena,Ustanova Sportski centar Bor svim pripadnicama ženskog pola danas 8. marta,  poklanja besplatan ulaz na bazen.

Drage Dame, Srećan Vam  8. Mart!!