u zatvorenom

 

Prostor unutar komleksa:

 

Bazeni

Veliki bazen(50m x 21m x 2m)i mali bazen (17m x 10m) dubine 0.6m-1,2m),sa tribinama kapaciteta 600 gledalaca. U okviru zatvorenih bazena mogu se koristiti usluge Bife restorana  i saune.

Velika dvorana

Namenjena za sport i rekreaciju,kao i za organizovanje raznih kulturno-zabavnih programa. Površine je 3600 metara kvadratnih i kapaciteta 3000 gledalaca na tribinama i oko 4000 gledalaca sa parterom.

Mala dvorana

Pogodna za treninge i manja takmičenja,kapaciteta je 200 gledalaca.

 

Teretana

koja je opremljena spravama  za profesionalno bavljenje bodibildingom.

Kuglana

 četvorostrana je, površine 100 metara kvadratnih i kapaciteta 50 gledalaca.

 

Donji hol

Zahvata površinu od 1000 metara kvadratnih i namenjen je komunikaciji ,biznisu, ugostiteljstvu, organizaciji sajmova, raznih izložbi, prezentacijama kao i rekreaciji gradjanstva i turnirima u stonom tenisu.

 

Gornji hol

zahvata površinu od 1200 metara kvadratnih ,na kojoj se nalaze poslovne prostorije i prostor namenjen za trenažne prostorije.

Restoran “Medalja”

Atraktivan restoran kapaciteta- 200 mesta, pruža gostima raznovrsnu ponudu i kvalitetnu uslugu. Pored svog redovnog poslovanja restoran “Medalja” sa svojomBanket salom ima idealne uslove za organizovanje poslovnih ručkova i seminara. Sa letnjom baštom, predstavlja savršen prostor za organizovanje proslava i raznih svečanosti.

STRELJANA

Je vazdušna, poseduje 10 streljačkih mesta sa jednom elektronskom metom i jednim SCAT elektronskim trenažnim sistemom.

Dužina vatrene linije je 15 metzara i mogu se održavati regionalna takmičenja i finala kupa Srbije

 

Leave a Reply